Ontdek Waarom Diëten Je Juist Dik Maken En Hoe Door Méér Te Eten Juist Sneller Een Slank Lichaam Kunt Krijgen

Afzender: Jesse van der Velde
Datum:

Onderwerp: Hoe ook jij het tijdperk van diëten definitief achter je kunt laten en blijvend je ideale gewicht kunt behouden.

Beste lezer,

Mijn naam is Jesse van der Velde en ik heb het geluk gehad in de afgelopen jaren honderden mannen en vrouwen te mogen helpen hun ideale gewicht (lichaam) te bereiken. Ik hielp hun als hun Personal Trainer & Voedingscoach.

Ik heb ze laten zien dat je niet hoeft te jojo-en, niet telkens opnieuw hoeft te beginnen maar gewoon stabiel, je ideale lichaam kunt behouden. Maar ik geef eerlijk toe, dat was in het begin nog niet zo gemakkelijk...

Hoe Je Een Bourgondiër Laat Afvallen

Ik ben geboren in Nederland (helemaal in het noorden, in de stad Groningen) en woon sinds 4 jaar in Antwerpen. De meeste van mijn klanten waren echte bourgondiërs en hielden van lekker eten. Om ze uberhaupt te laten beginnen met mijn programma moest een methode ontwikkelen waarbij ze gewoon lekker konden blijven eten en tegelijkertijd efficiënt gewicht kunt verliezen.

Onmogelijk? Laat je me uitleggen hoe ik dit deed...

Mijn klanten vertikte het namelijk om (bij wijze van spreken) de hele avond op één sperzieboon te moeten leven. Ik had geen andere keuze dan op zoek te gaan naar een betere manier.

Een vraag die veel van mijn klanten me stelden was:

"Hoe Kan Ik Zonder Veel Te Moeten Inleveren En Zonder Straks Weer Opnieuw Te Moeten Beginnen, Blijvend Gewicht Verliezen?"

Ze wilden wel graag resultaat zien, maar wilden daar niet alles voor moeten inleveren.

Vooral wilden ze op een gezonde manier gewicht verliezen en een nieuwe gewoontes leren, een nieuwe levensstijl.

Ze hadden genoeg van diëten.

Ze hadden genoeg van jojo-en.

Maar ook hadden ze genoeg van hun lichaam zoals hij er op dat moment uit zag.

Ze hadden genoeg van wat de spiegel hun liet zien, wat de weegschaal hun vertelde en dat hun kleding niet meer paste.

Flauw van diëten, maar wel graag een ander resultaat willen zien.

Dilemma?

"Iedereen Kan Zijn Of Haar Doelstelling Bereiken, Het Is Slechts Een Kwestie Van Het Toepassen Van De Juiste Principes"

Je kunt het bereiken en behouden van je ideale lichaam zien als een reeks basisprincipes die samen leiden tot het verliezen van je overtollige kilo's en het behouden van je bereikte resultaat.

Als je bent afgevallen, maar je gewicht daarna het zelfde bleef, dan waren er één of meerdere basisprincipes die je niet toepastte, waardoor je niet verder gewicht verloor.

Alle mensen die succesvol hun ideale lichaam bereiken doen dit doordat zij bewust of onbewust al deze basisprincipes toepassen.

Het enige wat je hoeft te doen is deze basisprincipes te ontdeken en de motivatie te vinden om ze toe te passen. Daarmee zul je jouw ideale lichaam bereiken en behouden.

Ik zou jou graag deze basisprincipes willen leren, zodat je exact weet wat je moet doen en je vanaf nu niets meer aan het lot overlaat.

Ik zou jou graag willen helpen motivatie te vinden, zodat dit de laatste keer is dat je ergens aan gaat beginnen.

Want denk jij soms ook niet bij jezelf:

Wees gerust, je bent niet alleen. Deze vragen heb ik de afgelopen jaren 100-en keren naar m'n hoofd geslingerd gekregen en ik zou bijna achterlijk zijn als ik je de antwoorden nu nog niet kon vertellen.

Je moet weten:

Er Is 1 Hormoon Dat 99% Van Je Gewicht-Problemen Veroorzaakt En Je Telkens Opnieuw Kilo's Laat Aankomen

De meeste diëten beperken de hoeveelheid calorieën die je mag eten. Maar meestal
gaan de kilo's er ineens niet meer af, ook al eet je heel weinig calorieën!

En als je stopt met dit dieet komen de kilo's er allemaal ineens weer aan...

Waar ligt dat aan?

Bij deze diëten moet je alles wat je lekker vind laten staan want hun gedachte is dat als je maar minder eet dan je verbrandt, je zult afvallen. FOUT!

Want waar ze geen rekening mee houden is het nummer 1 belangrijkste vetopslag hormoon: insuline.

Insuline is het hormoon dat je lichaam aanmaakt om bepaalde voeding (niet alle!) die je eet op te slaan in je spieren of op te slaan als lichaamsvet. De primaire functie van insuline is dus opslag.

Dit insuline hormoon is een zeer krachtig hormoon. Er zijn maarliefst 5 'tegenhangers' van insuline, die het tegenovergestelde doen om insuline als het ware in balans te houden (dit zijn de hormonen glucagon, adrenaline, noradreline, cortisol en groeihormoon). Insuline bokst dus in z'n eentje op tegen 5 andere hormonen. Je begrijpt daarom dat dit hormoon veel invloed heeft op je vetopslag en dus op je gewicht.

Hoe Je Van Bijna Niets Eten Toch Dik Kunt Worden

Het belangrijkste om te onthouden is dat je lichaam bij sommige voeding veel insuline aanmaakt (dus veel vet gaat opslaan) terwijl je er bijna niets van eet, terwijl je van andere voeding zoveel kunt eten als je wilt zonder dat je lichaam dit vetopslag hormoon insuline hoeft aan te maken. Je kunt er alles van eten en je lichaam maakt 0 vetopslag hormonen aan, niks, nakkes, nada!

Terwijl sommige voeding je dus direct dikker maakt, maakt het bij andere voeding geen verschil dat je er veel van eet, je lichaam zal voor deze voeding nooit het vetopslag hormoon insuline aanmaken.

Bij sommige voeding maakt je lichaam altijd het vetopslag-hormoon insuline aan, hoe weinig je er ook van eet.

Bij andere voeding maakt je lichaam dit hormoon daarentegen nooit aan hoe veel je er ook van eet...

Dat betekent dat één van de redenen waarom je niet kon afvallen is dat je voeding at waarvoor je lichaam insuline moest aanmaken. Ook al at je er weinig van, je kwam er toch van aan.

Je Kunt Je Ideale Gewicht Bereiken En Behouden Zonder Ooit Honger Te Hebben

"Fluister tip" (houd dit voor jezelf): Zolang je de voeding eet waarvoor je lichaam geen insuline hoeft aan te maken kan je er zoveel van eten als je wilt zonder dat je er van bij komt. Je kunt dus daadwerkelijk afvallen zonder ooit honger te moeten hebben. En dit kan nog lekker zijn ook!

Maar Voeding Alleen Is Niet Het Probleem

Naast insuline (waar je overigens 100% controle over hebt op basis van wat je eet!) is er namelijk nog een ander hormoon wat van invloed is op jouw vetopslag.

Dit is het vetopslag-hormoon cortisol, ook wel het stress-hormoon genoemd.

Heb jij ooit ervaren dat stress je dik maakt?
1% van de mensen valt juist af als ze stress hebben doordat ze geboren zijn met andere genen, maar verreweg de meeste mensen krijgen problemen met hun gewicht door stress.

Ben jij ooit zwaarder geworden op momenten dat je zorgen had, last had van stress, of niet goed in je vel zat?

Het is een 'overlevingsmachanisme' dat we hebben geërfd van onze voorvaderen...

Een stress-situatie = een situatie van gevaar en daarop stelt je lichaam zich in. 10.000 jaar geleden waren stress-situaties namelijk levensbedreigend, je had bijvoorbeeld stress omdat je moest vluchten voor een leeuw. Ons lichaam is in al die jaren slechts 0,01% veranderd ten opzichte van het lichaam van onze voorvaderen, daarom reageert ons lichaam fysiologisch gezien nog precies hetzelfde als toen, met de aanmaak van dezelfde hormonen.

Omdat we van oorsprong moesten overleven tijdens en na een situatie van stress, gaat je lichaam tijdens en na stress zijn overtollige vetreserves zo lang mogelijk bewaren, één van de functies van het vetopslag-hormoon cortisol.

Tegelijkertijd wil je lichaam eventuele verloren energie bijvullen en geeft je lichaam een signaal af om te gaan eten..

Stress leidt dus niet alleen tot directe vet-opslag het geeft je hersenen tevens het signaal dat je moet eten, je krijgt honger!

Heb je ooit last gehad van vreetbuien nadat je stress had gehad? Of op momenten dat je even niet goed in je vel zat? Het had te maken met het stress-hormoon cortisol.

Het probleem is dat je dus heel gezond kunt eten, maar als je (zonder dat je het door hebt) teveel stress-hormonen in je lichaam aanmaakt, kan je nooit afvallen.

Het Verliezen Van (De Laatste) Overtollige Kilo's Is Een Kwestie Van Het Creëren Van Een Balans Tussen Vetopslag- En Vetverbranding-hormonen

Het zo snel mogelijk verliezen van alle overtollige kilo's (totdat je volledig je ideale gewicht hebt bereikt) gaat in de basis om het in balans brengen van 4 verschillende hormonen:

Want:

Hoe weinig je ook eet, als je lichaam teveel insuline aanmaakt kan je nooit afvallen
Hoe gezond je ook eet, als je teveel cortisol aanmaakt blijf je altijd buikvet houden
Hoe perfect je voedingspatroon ook is, als jouw lichaam te weinig groeihormoon aanmaakt zal je geen vet verbranden

En:

De meeste diëten brengen je schildklier van slag, waardoor je én gaat jojo-en én daarna moeilijker gewicht kunt kwijtraken. Je zult eerst je schildklier weer in balans moeten brengen voordat je kunt afvallen.

Het in balans brengen van je hormoonhuishouding is de enige weg tot het verliezen van alle overtollige kilo's en het behouden van je ideale gewicht en vetpercentage. Dit doe je op de eerste plaats met je voeding, maar er zijn meer stappen die noodzakelijk zijn om dat te bereiken.

Hoe je een volledig balans in je hormoonhuishouding kunt krijgen zodat je "van binnenuit" het overtollige vet op jouw probleemzones zult gaan verliezen, zal ik je leren.

Maar wat we ook nog wel eens vergeten is dat:

Alleen Een Blijvende Verandering Geeft Blijvend Resultaat

Onlangs hoorde ik iemand zeggen: "Het Sonja Bakker dieet werkt ook niet, als je daarmee stopt kom je weer aan ..."

Gelukkig denkt niet iedereen op deze manier, want in mijn ogen laat het zien dat we wel graag resultaat willen, maar er het liefst niets voor willen doen.

We blijven hetzelfde doen, maar verwachten een ander resultaat. Is dat niet op z'n minst een klein beetje vreemd?

Maar ik snap het probleem. Want de meest diëten zijn:

FOUT!

Want het gevolg is dat het slechts bij het tijdelijk aanpassen van je voedingspatroon blijft, en dus ook bij een tijdelijk resultaat. Iets wat ik je zeker niet zou willen adviseren! En waar ik je graag een oplossing voor wil laten zien....

In de afgelopen jaren is mijn visie geworden:

Een gezond lichaam van binnen, is een slank lichaam van buiten

In mijn ogen draait afvallen om:

Want je kunt misschien nu wel voor deze zoveelste keer een paar kilo afvallen en daarna weer aankomen, maar wat heb je daaraan?

Zou je niet nu je ideale gewicht willen bereiken, en dit voor de rest van je leven willen behouden?

Om dat te bereiken zul je:

De Meeste Diëten Zijn Moeilijk Vol Te Houden En Maken Je Uiteindelijk Dikker

Maar er is een andere weg.

De oplossing die ik je graag wil presenteren heet:

De Superverbrander Methode

De Superverbrander Methode is een online video-coaching programma over voeding, gezondheid en hormoonhuishouding.

Het programma bestaat uit een serie van ruim
24 online video's met aanvullende e-books (digitale boeken) en luister mp3's met als doel jou stap voor stap (gemakkelijk toepasbaar) een manier van eten en leven te leren.

Prijs: €147,-

Je zult leren hoe je:

Je krijgt toegang tot dit volledige programma via een speciale leden website. Hier hou je levenslang toegang tot, zodat je alles wat je leert in je eigen tempo kunt gaan toepassen.

Het programma bestaat uit 4 fasen en iedere fase bestaat uit meerdere video's. Tijdens iedere video zul je praktische toepasbare tips ontdekken.

Door telkens de tips die ik je geef toe te passen zul je steeds meer overtollig vet gaan verbranden.

De Superverbrander Methode heeft een 'cumulatief-effect':

Van de eerste tips zul je vet gaan verbranden. Ga je meer tips toepassen dan zul je steeds meer vet blijven verbranden. Uiteindelijk net zo lang totdat jij tevreden bent over je lichaam.

Daarna leer je hoe je dit resultaat kunt stabiliseren.

Als je alles wat ik je leer blijft toepassen, dan zul je vet blijven verliezen totdat je voor 100% tevreden bent over je lichaam.

     
 
De Fasen
 • Fase 0: "De 3 tips die de vet verbranding direct laten starten" (2 video's, 1 mp3, 1 PDF)
 • Fase 1: "Hoe je motivatie kunt vasthouden en controle kunt krijgen over vreetbuien en het jojo-effect" (3 video's, 1 mp3, 1 PDF)
 • Fase 2: "Ontdek een gezond voedingspatroon dat in iedere levensstijl past en waarmee je constant vet blijft verliezen" (10 video's)
 • Fase 3: "Verlies overtollig vet blijvend en op jouw probleemzones door je hormoonhuishouding in balans te brengen" (6 video's)
 • Fase 4: "Stabiliseer je ideale gewicht en behoud je resultaat voor de rest van je leven" (2 video's)
 
     

In Fase 1 en 2 ontdek je....

Verlies op een gezonde manier, blijvend al je overtollige kilo's

Slechts een kleine greep uit wat je in fase 1 & 2 van De Superverbrander Methode gaat leren:

Bij Fase 1 krijg je tevens

Omdat ik al jaren aan mijn klanten uitleg hoe ze moeten eten...

... maar ze altijd moeite hadden met wat zou nou precies moesten eten....

... heb ik een voedingsprogramma ontwikkeld:

Het Superverbrander 30 Dagen Dieetplan (digitaal PDF e-book).

Dit dieetplan is een gezond voedingspatroon met
totaal 120 kant-en-klare recepten waaruit jij kunt kiezen om op een stabiele, gezonde manier:

Prijs: €47,-
Dit is een digitaal e-book (PDF) wat je direct na je aankoop kunt downloaden en uitprinten.

Je kunt dit Dieetplan volgen zonder:

En met:

In dit digitale e-book vind je:

Totaal 120 recepten
30 Dagen lang, 4 recepten per dag
Recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten
Vegetarische recepten
Omelet recepten
Vlees en gevogelte recepten
Groene smoothies recepten (gezonde energie boosters!)
Maaltijdsalades (met gevogelte, vis en vegetarisch)

Zou je uit 120 recepten genoeg inspiratie kunnen halen om dagelijks snel en lekker te eten, maar toch gezond?

Zou het iets voor je zijn als je niet meer hoefde na te denken, maar gewoon een recept kon kiezen en zeker kon weten dat het je helpt om af te vallen, en tegelijkertijd je lichaam gezonder maakt?

Dit receptenboek is ingedeeld volgens mijn unieke 4/1 formule (wat ik je zal uitleggen in het e-book) voor snel maar blijvend gewichtsverlies.

Je hoeft niet langer te zoeken naar wat je wel en niet mag eten.

Kies een willekeurig recept uit het 30 Dagen Dieetplan Receptenboek en je weet zeker dat het gezond is, en het je helpt om gewicht te verliezen.

Nadat je jouw ideale gewicht hebt bereikt kan je jouw voeding gaan uitbalanceren.

Dit e-book krijg je gratis bij De Superverbrander Methode

Verder zul je in Fase 3 leren...

Alleen Een Balans In Je Hormoonhuishouding Geeft Je Een Perfect Slank Lichaam

Ik heb je reeds verteld over de belangrijkste vetopslag-hormonen insuline en cortisol.

Als je deze hormonen niet in balans gaat brengen is het onmogelijk om af te vallen. Dat is de reden waarom veel mensen niet kunnen afvallen, ondanks dat ze voor hun gevoel alles hebben geprobeerd.

Wat ik ook vaak hoor is:

"Ik val overal af, behalve op de plaats waar ik dat wil!"

Dit wordt tevens veroorzaakt door je hormoonhuishouding. Hormonen bepalen de plaats waar je vet opslaat. Als je plaatselijk vet wilt verbranden, dan zul je het hormoon wat is verbonden met jouw probleemzone (de plaats waar je het vet er af wilt), in balans moeten brengen.


Hormoon-Management Video Deel 1: Insuline (Dit is een online video serie)

Hormonen bepalen de plaats waar je op je lichaam het meeste vet opslaat.
Wil je plaatselijk vet verbranden dan zul je het hormoon wat er voor zorgt dat op die plaats vet zit, in balans moeten brengen.

Je 'lovehandles', hoeveel vet je hebt op je heupen, staan in direct verbrand met het insuline hormoon
Hoeveel buikvet je hebt staat in direct verband met hoeveel cortisol (stress-hormonen) je lichaam aanmaakt (je lichaam kan dit aanmaken zonder dat je het door hebt, stresshormonen worden voor veel verschillende redenen aangemaakt) en buikvet staat tevens in indirect verband met insuline
Of je vet kunt verliezen en hoe snel dat gaat, staat in direct verband met je schildklier-functie en schildklierhormonen
Hoeveel vet je hebt op benen en billen staat in direct verband met het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogenen

Ik leer je over deze hormonen, hun werking en hoe je ze op een natuurlijke manier (door middel van je voeding en levensstijl) in balans kunt brengen in het onderdeel 'Hormoon-Management'. Dit is reeks online video's en een onderdeel van De Superverbrander Methode.

Je ideale gewicht bereiken en behouden komt neer op het in balans brengen van je hormoonhuishouding.

Dit doe je door:

 • Je insuline-gevoeligheid te verbeteren zodat je lichaam minder vetopslag-hormonen hoeft aan te maken
 • Je omgang met stress te verbeteren
 • Je koolhydraat-tolerantie te vergroten
 • Blijvend je stofwisseling te verhogen
 • Je schildklier weer beter in balans te brengen
 • Je slaap te verbeteren
 • Je immuunsysteem te verbeteren
 • Je zuur-base balans te verbeteren
 • Je natuurlijke groeihormoon productie te optimaliseren
 • Je lever-functie te verbeteren

Hormoon-Management Video Deel 2: Cortisol (Dit is een online video serie)

Dit leg ik allemaal uit in de online video's Hormoon-management, onderdeel van De Superverbrander Methode.

Ik geef je praktische tips en een direct toepasbaar systeem om hormoonhuishouding in balans te brengen en in balans te houden, zodat je daar heel je leven profijt van hebt en je door middel van hormoon-management:

Maar dit is nog steeds niet alles.

In Fase 4 van De Superverbrander Methode ontdek je...

Je Hebt de Juiste 'Klik' Nodig Om Voor De Rest Van Je Leven Slank Te Blijven

Sta me toe om aan je te vragen:

Hoe vaak heb je al geprobeerd om af te vallen?

De meeste mensen hebben het al 2, 3, 4 of 5 keer, of vaker geprobeerd. En proberen het vervolgens nog maar een keer weer...

Vraag jezelf eens af: Hoe zou je het vinden als je nog een paar jaar langer tevergeefs moest blijven proberen om af te valen, en met de frustratie moest blijven rondlopen dat het nog steeds niet is gelukt?

Zou je dit kunnen voorkomen?

Persoonlijk heb ik gezien dat mensen absoluut allemaal kunnen afvallen en ook dit gewicht kunnen behouden, als ze maar de juiste klik maken.

Het is deels een kwestie van motivatie.

Maar het is vooral een kwestie van ontdekken wat jouw échte drijfveren zijn om dit te blijven doen.

Als je mocht kiezen, waar zou je dan voor kiezen:

De keuze is écht aan jou, geloof me.

En als je dat wilt kan ik je helpen dit te bereiken.

Ik Ga Je Laten Zien Hoe Je Tijdig Kunt Ingrijpen

In het geval dat ik je maar één ding mocht leren wat jou voor de rest van je leven zou helpen, dan zou ik je inzicht geven in:

De 6 stadia van bewustwording over je lichaam en gezondheid

In de afgelopen jaren ben ik namelijk gaan inzien dat het resultaat dat je behaald wordt bepaald door het mentale stadium waarin je verkeert met betrekking tot hoe je bezig bent met je lichaam en gezondheid.

Een voorbeeld.

Sommige mensen zitten in het laagste stadium, stadium 1 'Slaap'. Ze denken niet na over dat ze eigenlijk zouden moeten afvallen. Het houdt hun niet bezig, laat staan dat ze op zoek zijn naar een methode die hun kan helpen.

Mijn gok is dat jij niet in dit stadium zit, maar misschien in stadium 2 'Frustratie'. Deze mensen kijken in de spiegel en balen van wat ze zien. Ze balen van wat de weegschaal hun verteld en ze balen van het feit dat hun kleding niet meer past. Ze voelen zich hierover gefrustreerd en besluiten om een verandering te gaan maken en gaan aan de slag. Ze kiezen een dieet, gaan gezonder (of in ieder geval anders) eten en misschien zelfs sporten.

Ze vechten op wilskracht door maar 'het dieet werkt toch niet zo goed' en ze bereiken niet wat ze hadden gehoopt te bereiken.

Ze laten het er maar weer bij zitten.

Je bent het ongetwijfeld met me eens dat deze mensen heel anders handelen dan mensen die in stadium 6 'Levensstijl' zitten. Bij de mensen in dit stadium lijkt alles van nature te komen. Ze hebben geen zorgen over hun lichaam, lijken alles te eten waar ze zin in hebben maar zijn nooit te dik.

Opmerking: Natuurlijk is het zo dat sommige mensen alles kunnen eten zonder daarvan aan te komen, maar over die mensen heb ik het niet. Ik heb het over de mensen die overgewicht hebben gehad en wél voor de rest van hun leven moeiteloos hun ideale gewicht lijken te behouden.

Het mentale stadium waarin je je het grootste gedeelte van de tijd (onbewust) bevind bepaald je resultaat. Het stadium bepaalt namelijk wat voor acties je onderneemt.

Mensen in stadium 2 of 3 (wat dit stadium precies is zal ik je uitleggen) gaan anders om met een tegenslag als mensen in stadium 5 of 6.

Iemand die in stadium 4 zit en weer een paar kilo is bijgekomen, ondanks zijn goede inzet, zal anders reageren dan iemand in stadium 6, en daardoor een ander resultaat zien.

Heb je nooit 'in de flow' gezeten, dat alles vanzelf leek te komen? Het was het mentale stadium waarin je zat.

Heb je nooit gehad dat ondanks je wel wilde, toch alle verleidingen niet kon weerstaan? Het was het mentale stadium waarin je zat.

Pas wanneer je je bewust wordt over welk stadium hoort bij bepaalde gevoelens, kan je controle nemen over je emoties, je acties en daarmee over je resultaat.

Het is het verschil tussen leven in reactie op de buitenwereld en je resultaat laten beinvloeden door emoties die ontstaan, en het nemen van controle over die emoties, over jezelf en daarom over je resultaat.

Je zou je kunnen afvragen:

Hoe kan het dat sommige mensen (ondanks dat ze niet van nature slank zijn) nooit zorgen over hun lichaam hebben? Dat ze met plezier gaan sporten, het daadwerkelijk echt leuk vinden? Hoe kan het dat sommige mensen zoveel plezier beleven aan gezond eten? Hebben deze mensen puur geluk? Of doen zij bepaalde dingen op een bepaalde manier goed?

Knoop één ding goed in je oren:

Het Bereiken En Behouden Van Je Ideale Lichaam Is Nooit Een Kwestie Van Geluk

Het is het gevolg van het toepassen van de juiste basisprincipes.

Zou jij deze basisprincipes willen leren?

Zou jij ook willen dat je geen last meer hebt van vreetbuien en dat het verliezen van overtollige kilo's moeiteloos lijkt te gaan?

Ik beloof je dat dit ook voor jou is weggelegd. Je moet alleen het besluit nemen om te gaan beginnen, dan zal ik je vertellen wat je moet doen en hoe je dit moet doen.

Net als het onder controle krijgen van 'vreetbuien' (dit hoeft zelfs helemaal niet meer in je op te komen) is het bereiken en behouden van je ideale gewicht is nooit een kwestie van geluk.

Het gaat om het toepassen van de juiste basisprincipes. Basisprincipes die in iedere levensstijl passen.

Je kunt vandaag nog de eerste principes onder de knie krijgen en vandaag nog beginnen met het verliezen van de eerste kilo's overtollig lichaamsvet.

Omdat ik toegewijd ben jou resultaten te gaan geven heb ik een speciale aanbieding gemaakt van dit (volledig online) programma.

Onze speciale aanbieding

30 Dagen Dieetplan t.w.v. €47,-
De Superverbrander Methode
t.w.v. €147,-
De serie online video's Hormoon-Management zijn een onderdeel van De Superverbrander Methode

De volledige Superverbrander Methode (alle bovenstaande onderdelen) is een volledig
online programma. Na je bestelling krijg je toegang tot een speciale ledenwebsite waarop je dit volledige programma kunt gaan volgen. We doen dit omdat we op deze manier constant nieuwe, betere informatie kunnen toevoegen en we je beter kunnen helpen om nu op korte termijn resultaat te zien en dit resultaat voor de rest van je leven te behouden.

Normale prijs: €194,-
Nu 50% Korting
Combi aanbieding: €97,- (inclusief BTW)

Plaats Nu Je Bestelling

De Superverbrander Methode 50% Korting Aanbieding
Van €194,- Voor €97,-

Voeg toe aan winkelwagen

 

Dit Zeggen Anderen Over De Superverbrander Methode

     
 
Testimonials
 • Hallo Jesse,

  Ik heb het 30 dagen dieet ontvangen, ik ga er morgen mee beginnen, het is fijn dat het zo compleet is en je elke dag ziet wat je kunt eten.

  Ik vind het hele programma heel goed en zeer compleet.

  Bedankt Jesse en een prettig weekend.

  Groetjes,
  Frieda • He Jesse,

  Vandaag de video's bekeken! Super hoe je de dingen uitgebreid uitlegt - ik ben nog gemotiveerder geworden en ga verder aan de slag!

  Vandaag ook mijn eerste workout gedaan. Wow, wat voelt dat goed zeg!! Ik sluit de avond zeer voldaan af.

  Dank zover!!

  Petra van Kempen - van de Pol • Beste Jesse,

  Bedankt voor deel 3 van fase 1 van de Superverbrander Methode, ik had het vandaag erg nodig je hebt mij erg geholpen. Ik zat vandaag in een verschikkelijk dip, ik zag het even niet meer zitten.

  Jouw gesprek heeft mij een spiegel voor gehouden.

  Jesse bedankt voor hetgeen je mij hebt gegeven.

  Groeten Ida Visser • Hi Jesse,

  Het toepassen van de info gaat wel goed, ik probeer goed op mijn voeding te letten.

  Het heeft mij ook aan het denken gezet, hoe het werkelijk in elkaar steekt en wat je eraan kunt doen om er verandering in aan te brengen.

  Nadat ik je video's een paar maal bekeken had kreeg ik echt het gevoel dat je het niet voor jezelf doet maar om mensen bewust te laten worden van hun lichaam en hun daarbij een handvat geven om hun dagelijkse levensstijl te verbeteren.

  Ik ben je heel erg dankbaar voor deze info's.

  Met vriendelijke groet,

  Cynthia Cairo • Beste Jesse,

  Bedankt voor al jouw filmpjes! Ik heb er heel veel aan!

  Jarenlang en tot 3 maanden terug zat ik mezelf vol te proppen en in eens voelde ik me zo opgeblazen en ik keek echt werkelijk naar mezelf in de spiegel.

  Ik dacht bij mezelf: " nee, dit kan echt niet zo langer doorgaan. Hier moet ik wat aan doen!" Mijn zusjes zijn beiden 140 KG en zo wil ik er nooit van mijn leven uitzien. De broeken ronddom mijn bovenbenen begonnen weer strakker te zitten pffffff.

  Ik bent toen ineens radicaal met dat etenspatroon gestopt!

  En met jouw programma begonnen.

  Van het weekend heb ik een nieuwe broek gekocht, nam automatisch weer 46 in de hand maar die was ineens veel te groot!

  Ik heb nu weer een aantal oude broeken met maat 44 aan die nu wel goed zitten.

  met heel veel groetjes,

  Sonja. • Beste Jesse,

  Ik heb dank voor je bezielende gidswerk door het labyrinth van onze eetgewoonten, of moet ik zeggen lichamelijk welzijn. Ik volg iedere video met grote belangstelling. Je toewijding is inderdaad niet alleen maar een kreet onder je mails. Ik heb zeer veel aan jou en je doeltreffend uitgewerkte methode.

  Groet,

  Mabel Amber • Dag Jesse,

  Hartelijk dank voor uw gemotiveerde video's van De Superverbrander Methode, het helpt echt!

  Vanaf 22 februari 2010 zijn we begonnen met het superverbrandingsmethode en de bijbehorende oefeningen. Mijn dochter kreeg haar laatste 10 zwangerschapskilo's er niet af, nu is ze al 5,5 kilo kwijt.

  Ikzelf had vetopslag op heupen, buik en benen en wilde er vanaf. Ben nu van 63,5 kilo naar 60 kilo gegaan in de afgelopen weken.

  Uw gedreven uitleg op de video's en pittige oefeningen motiveren ons, mijn dochter en ik, om vol te houden, ook voelen we ons heel energiek.

  Groetjes van Joke. • Beste Jesse,

  Ik ben nu al weer een tijdje bezig met De Superverbrander Methode.

  Ik wil je graag complimenteren voor je enthousiasme, je manier van overbrengen en hoe je mensen elke keer weer weet te motiveren. Elke keer als ik een video boodschap van je beluister, of een mail krijg ben ik weer extra gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ik ben heel blij dat ik je programma's heb aangeschaft! Na elke workout voel ik me weer helemaal super! Ook je voedingsadviezen probeer ik zoveel mogelijk toe te passen !!! En ik zie ook daadwerkelijk resultaat als ik in de spiegel kijk! Super!

  Maar niet alleen je voedings- en fitnessadviezen pas ik toe, maar ook je tips daarom heen. Omgaan met stress, hoe je in het leven staat, het veranderen van gewoontes etc. Het zet je echt aan het denken en dat je overgaat tot actie!

  Nogmaals Jesse, dank zover. Ik kijk uit naar de stappen die nog volgen!

  Vriendelijke groet,

  Petra • Hallo Jesse.

  Het gaat aan deze kant super goed.
  Ik ben je nog steeds dankbaar voor alles. Het bevalt me gewoon goed.

  Mijn kindjes hebben heerlijk vakantie en ik ben fit en vrolijk. Lekker veel fietsen, voetballen, touwtje springen enz. enz. En als ik dan moegedold ben ga ik een heerlijke smoothie nemen en de rest zit aan een ijsje.

  Mijn man zei gisteravond nog tegen me schat ik ken je niet meer terug. Van een oude vrouw (38 jaar) ben ik nu weer dezelfde geworden als in onze verkeringstijd.

  Groetjes Jesse en bedankt voor alles.

  Stevelina • Beste Jesse,

  Bedankt voor je programma! Ik heb er heel veel aan! Mijn naam is Sonja, ik ben 35 jaar, ben getrouwd en heb geen kinderen. Ik ben 1.70m lang en woog 3 weken terug 87 kg. Bovenkledingmaat L en Broeken maat 46.

  Mijn probleem gebieden zijn voornamelijk mijn 2 "zwaai" armen, onderbuik opgezet en rondom bovenbenen.

  Als het om eten ging had ik altijd de gewoonte om mezelf vol te proppen.

  Maar ineens voelde ik me zo opgeblazen en ik keek echt werkelijk naar mezelf in de spiegel.

  Ik dacht bij mezelf "nee, dit kan echt niet zo langer doorgaan. Hier moet ik wat aan doen!" Mijn zusjes zijn beiden 140 kg en zo wil ik er nooit van mijn leven uitzien.

  De broeken ronddom mijn bovenbenen begonnen weer strakker te zitten pffffff.

  Ik ben toen ineens radicaal met dat etenspatroon gestopt!

  Van het weekend heb ik een nieuwe broek gekocht, nam automatisch weer 46 in de hand maar die was ineens veel te groot! Ik heb nu weer een aantal oude broeken met maat 44 aan die nu wel goed zitten.

  Met heel veel groetjes,

  Sonja • Hoi Jesse,

  Het gaat goed met de super verbrander methode. Ik ben nu ongeveer een maand bezig en ben al 6 kilo kwijt. Ik wil er nu nog ongeveer 5 kilo vanaf hebben. Het is gewoon fijn dat mijn kleren weer passen. En mijn streven is om mijn zwarte rokje weer aan te kunnen, hahaha.

  Groetjes Maureen

 
     

Wat zou je écht graag willen?

Wat is belangrijk voor je op dit moment?

Is het verliezen van je overtollige kilo's iets wat je graag zou willen?

Zou je van je frustraties afwillen?

Zou je meer zelfvertrouwen willen hebben?

Hoe zou je je voelen als je jouw ideale gewicht op de weegschaal ziet staan?

Als je dat ene kledingstuk weer past?

Als je je niet meer onprettig hoeft te voelen in het bijzijn van anderen?

Als je blijvend je ideale gewicht zou hebben?

Als je in de komende weken een duidelijk verschil op de weegschaal en in de spiegel zou zien? En in hoe je je voelt?

Ik geef je 100% niet-goed, geld-terug garantie

Dit programma heeft letterlijk honderden mensen geholpen hun ideale gewicht te bereiken en te behouden. Ik ben er van overtuigd dat het programma werkt, mits je het gaat toepassen, uiteraard.

Ik ben er van overtuigd dat als je dit programma gaat uitvoeren, je gewicht zult verliezen en je het resultaat wat je voor ogen hebt zult bereiken. Daarom geef ik je 100% niet-goed, geld-terug garantie als je niet tevreden bent over de resultaten die je met dit programma hebt behaald.

Test dit programma voor 30 dagen. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden over je resultaat? Dan krijg je 100% van je geld terug. Beloofd.

 

Naast dat ik je altijd 100% niet-goed, geld-terug garantie geef, heb ik vandaag een speciale aanbieding voor je ....

Speciale Lancering-Aanbieding (alleen vandaag geldig)

Gratis bonus

"Voeding die je slank maakt"

Wat je wel en niet zou moeten eten als je vet wilt verbranden (digitaal e-book)

Net als alle onderdelen van De Superverbrander Methode kan je dit e-book direct downloaden na je aankoop.

In dit e-book leer je:
 • Regels van een gezond voedingspatroon
 • Principes van het verliezen van lichaamsvet
 • Wat je wel en niet zou moeten eten
 • Waarom een eiwit-doelstelling belangrijk is en hoe je deze berekend
 • Voeding die je onbeperkt mag eten
 • Voeding die je met mate moet eten
 • Voeding die je nooit zou moeten eten
 • Hoe je met fruit omgaat
 • Welke voedingssupplementen goed zijn en welke geldverspilling zijn
 • De waarheid over goede en slechte vetten
 • Eén truc die je lichaam direct vet laat verbranden dit kan je zelf thuis maken)
Normaal: €27,-
Nu: Gratis

 

+ Gratis extra bonus

Online video "Persoonlijke gezondheidsblauwdruk"

Stel dat ik je vandaag maar één ding zou mogen leren. Eén ding dat als je dit leert, het je gezondheid en of je wel of niet ideale gewicht behoudt, enorm zou beinvloeden.

Dan zou ik je inzicht willen geven in jouw persoonlijke "gezondheidsblauwdruk".

Sinds de laatste jaren begin ik in te zien dat iedereen een persoonlijk blauwdruk heeft over voeding en gezondheid. Het is als het ware onze onbewuste 'programmering' hoe we dingen doen. Het heeft invloed op wat we wel en niet doen en daarom op ons resultaat.

Zodra je hier inzicht in begint te krijgen kan je ineens een "Aha!" moment krijgen en kunnen problemen die je altijd hebt gehad, of dingen waar je altijd moeite mee hebt gehad ineens tot het verleden behoren.

Na je bestelling krijg je direct online toegang tot deze video, zodat je direct van start kunt gaan.

Duur van de opname: 90 minuten

Normaal: €39,95
Nu: Gratis

 

Levenslange toegang tot de Leden Website

Je krijgt levenslang toegang tot de Leden Website van De Superverbrander Methode. Daarmee krijg je toegang tot alle updates die in de toekomst zullen worden doorgevoerd en alle extra's die in de toekomst aan de website worden toegevoegd.

Alles Dat Je Nodig Hebt Om Nooit Meer Te Hoeven Diëten

De Superverbrander Methode (online voeding-coaching programma): €147,-
Het 30 Dagen Dieetplan (digitaal e-book, 120 recepten): €47,-
Voeding Die Je Slank Maakt (digitaal e-book) €27,-
Persoonlijke Gezondheidsblauwdruk (online video) €39,95
Levenslang toegang tot het volledige programma: Onbetaalbaar
Totaal: €260,95
Nu: €97,-

Dit aanbod is alleen vandaag geldig. Prijs is inclusief BTW en verzendkosten. Dit is een eenmalige transactie en brengt geen verdere verplichtingen met zich mee.

Het bereiken en behouden van je ideale gewicht is nooit een kwestie van geluk.

Het is een kwestie van het toepassen van de juiste principes, trucs en methoden. Ik kan je dit leren.

Je kunt vandaag nog de eerste principes onder de knie krijgen en vandaag nog beginnen met het verliezen van de eerste kilo's overtollig lichaamsvet.

- Jesse van der Velde

Ik beloof je dat dit ook voor jou is weggelegd. Je moet alleen het besluit nemen om te gaan beginnen, dan vertel ik je wat je moet doen en hoe je dit moet doen om een verandering voor de rest van je leven te maken.

Het is aan jou.

Plaats Nu Je Bestelling

De Superverbrander Methode Eenmalige Aanbieding
Van €325,80 Voor €97,-

Voeg toe aan winkelwagen

Test dit programma voor 30 dagen. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden over je resultaat? Dan krijg je 100% van je geld terug, zonder dat we je vragen stellen.

Dit is mijn persoonlijke garantie die ik aan je geef omdat ik weet dat dit programma je de beloofde resultaten zal geven. Punt.

Je loopt daarom geen enkel risico.

 

Toegewijd aan jouw resultaat,

p.s. Dit aanbod blijft niet altijd online staan. Ik behoud me het recht om deze aanbieding ten alle tijden offline te halen of om de prijs te verhogen.

p.p.s. Na je betaling krijg je direct automatisch toegang tot het volledige programma. Je kunt direct aan de slag.

De Superverbrander Methode is een programma van:
Jessevandervelde.com
Tel. +31 (0) 79 363 387 4
Email info@jessevandervelde.com

Maak Nu Je Keuze

De Superverbrander Methode Eenmalige Aanbieding
Van €325,80 Voor €97,-

Voeg toe aan winkelwagen